Tradiční a oblíbené výlety

20.12.2016 08:00

 Vážení, připomínám seznam tradičních a oblíbených výletů, které se konají na Štěpána, den před Silvestrem a na Silvestra. Zde podrobnosti:

     26. prosince - vlak ze semilského vlakového nádraží v 8,48 hod. - v Kořenově v 9,48 hod. Výstup na Štěpánku. Návrat z Tanvaldu vlakem v 16,27 hod. nebo v 18,27 hod. nebo v 20,27. hod. nebo návrat autobusem z Příchovic od Motorestu v 16,33 hod.
     30. prosince. Restaurace "U dubu" je uzavřena, volíme proto opačnou trasu. Ta vypadá takto: Odjezd ze semilského vlakového nádraží v 11,58 hod.
příjezd do Bělé u Staré Paky v 12,15 hod. Pěšky okolo uzavřené restaurace, jatek Bělá a do kopce -  výstup do známého lesa, kde budeme jako vždy na známém místě, na rozdělaném ohni opékat přinesené potraviny. Sestup směrem na obec Libštát. Cílem pěšího pochodu není však Libštát, nýbrž restaurace Slavie v Košťálově. Odjezd z Košťálova vlakem v 17,48 hod. nebo v 19,48 hod.  nebo v 22,41 hod. do Semil.
     31. prosince. Hotel Pod Spálovem je uzavřen, proto půjdeme opět opačným směrem. Start pochodu (bude záležet na stavu účastníků po předchozím dni), řekněme cca v 11,00 hod. od Hrušků ??? cca v 11,15 hod. ??? od mostu v Semilech (vše si telefonicky zájemci upřesní) - na vyhlídku Járy Cimrmana nad Vartou a přes Čikváska opět do Košťálova do restaurace Slavie. Návrat vlakem do Semil v 17,48 hod. 
     Po návratu do Semil se naskýtá možnost zajít do restaurace ve Sportovním centru a tam posedět a dooslavit konec roku. Pro tuto večerní návštěvu S-céčka bychom však potřebovali předběžně zjistit počet lidí, kteří by se toho posezení zúčastnili. Restaurace by nebyla otevřena normálně pro veřejnost. Odepište mi zájemci prosím na mail. 
     Všechny Vás zdravím, přeji pěkné a šťastné Vánoce a mnoho všeho dobrého přeji do nového roku. Jarda Bárta president PPSPJC.